Kot 18 m²

Paardenmarkt
'T Eilandje
KA 269
KA 269 kot

Studentenkot gelegen op toplocatie: in het hart van de studentenbuurt van Antwerpen. Zo is de UA gelegen op 100m, het Centraal Station, de Meir en het Eilandje op amper op 10min stappen. Achter de hoek is een fietsenwinkel, en een supermarkt (AH). Broodjeszaken, cafés… alles in de buurt.
Het kot is gelegen in een studentenblok van 108 koten op de gelijkvloerse verdieping. Hierdoor heb je, in tegenstelling tot de koten op de verdiepingen, een hoog plafond wat een ruimtelijk gevoel creëert. Tevens heb je uitzicht op de mooie binnentuin… wat groen dus!
Het kot bevat een design conceptmeubel waar bureau, bed (140/220) en kastenruimte in verwerkt zijn alsook een ijskast met diepvriezer. Uit hygiënische redenen breng je een matras en bureaustoel zelf mee. Tevens heb je een afzonderlijk badkamer met wastafel, spiegel, toilet en douche. Dit kot werd uitgerust met een douchescherm in glas (standaard is dit een gordijn) wat je badkamer netjes droog houdt.
Verder mag je het kot inrichten naar eigen smaak enkel moeten de muren wit blijven en mag er niet geboord worden. Posters, fotokaders, ed,... kunnen opgehangen worden met behulp van zaken die de muren niet beschadigen (zoals kleefband, kleefgum, .... ).
Elk verdiep heeft 2 keukens waar je je eigen potje samen met andere studenten kan koken. De ideale plek om elkaar te leren kennen! De keukens zijn uitgerust met een gemeenschappelijke koelkast, vier electrische kookpitten, een combi-oven, een vaatwasser en spoelbakken.
Je fiets kan je stallen in de fietsenkelder onder het gebouw (de toegang bevindt zich tussen de zij-inkom en de inrit van de ondergrondse parking).
Een wassalon bevindt zich net tegenover het gebouw.
Naast de huur r je kot moet er ook een maandelijks rschot (50EUR) betaald worden r de nutsrzieningen (verwarming, koud/warm water en internet). Ieder kot heeft individuele meters: je betaalt wat je verbruikt! Eerlijk toch?

zoekertje op dit ogenblik niet beschikbaar.

De zoekertje werd weggehaald door de adverteerder of is inmiddels verlopen.