Kot 18 m²

Paardenmarkt 105
'T Eilandje

520 € kosten
inbegrepen
(470 + 50)

KA 268
  • 30 dagen geleden gepubliceerd
  • Actief 8 dagen geleden
  • Beschikbaar per 1 sep.

Gezellig gemeubeld studentenkot gelegen op toplocatie: in het hart van de studentenbuurt van Antwerpen. Zo is de UA gelegen op 100m, het Centraal Station, de Meir en het Eilandje op amper op 10min stappen. Achter de hoek is een fietsenwinkel, en een supermarkt (AH). Broodjeszaken, cafés… alles in de buurt.
Het kot is gelegen in een studentenblok van 108 koten op de gelijkvloerse verdieping. Hierdoor heb je, in tegenstelling tot de koten op de verdiepingen, een hoog plafond wat een ruimtelijk gevoel creëert. Tevens heb je uitzicht op de mooie binnentuin… wat groen dus!
Het kot bevat een design conceptmeubel waar bureau, bed (140/220) en kastenruimte in verwerkt zijn alsook een ijskast met diepvriezer. Matras en bureaustoel zijn aanwezig alsook een zetel waar je nog een 2-persoonsbed kan van maken en knus r de aan de muur gemonteerde TV naar een of andere serie kan kijken. Tevens heb je een afzonderlijk badkamer met wastafel, spiegel, toilet en douche. Dit kot werd uitgerust met een douchescherm in glas (standaard is dit een gordijn) wat je badkamer netjes droog houdt.
Verder mag je het kot inrichten naar eigen smaak enkel moeten de muren wit blijven en mag er niet geboord worden. Posters, fotokaders, ed,... kunnen opgehangen worden met behulp van zaken die de muren niet beschadigen (zoals kleefband, kleefgum, .... ).
Elk verdiep heeft 2 keukens waar je je eigen potje samen met andere studenten kan koken. De ideale plek om elkaar te leren kennen! De keukens zijn uitgerust met een gemeenschappelijke koelkast (al heb je die niet nodig vermits je er zelf op de kamer een hebt! ), vier elektrische kookpitten, een combi-oven, een vaatwasser en spoelbakken.
Je fiets kan je stallen in de fietsenkelder onder het gebouw (de toegang bevindt zich tussen de zij-inkom en de inrit van de ondergrondse parking).
Een wassalon bevindt zich net tegenover het gebouw.
Naast de huur r je kot moet er ook een maandelijks rschot (50EUR) betaald worden r de nutsrzieningen (verwarming, koud/warm water en internet). Ieder kot heeft individuele meters: je betaalt wat je verbruikt!. Eerlijk toch?

Dichtbij

Universiteit Antwerpen op 100m Albert Heyn op 100m Openbaar vervoer op 100m

  • 30 dagen geleden gepubliceerd
  • Actief 8 dagen geleden
  • Beschikbaar per 1 sep.

Huurprijs

Huurprijs zonder kosten 470 €
Kosten
maybe be an estimate
50 €
Huurprijs inclusief lasten
maybe be an estimate
520 €
Commentaar voorschot op kosten nutsvoorzieningen. Individuele meters voor gas, water, elektriciteit.
Waarborg 940 €

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid 1 september
Duur van de huur 12 maanden
Plaatsen beschikbaar in het goed 1

Contact

Geen verborgen kosten, 100% gratis voor alle studenten.

Verbinding Registratie

Verdergaan met facebook

Inrichting

Meubilair volledig bemeubeld
Verdieping 0
Oppervlakte 18 m2
Private kamers 2
Gemeenschappelijke kamers 1
Badkamer privaat
Keuken gemeenschappelijk
Verwarming centrale verwarming (privatief)
Uitrusting douche, vaatwasmachine, ingerichte keuken, tuin, terras

Andere informatie

Referentie KA 268
Atmosfeer gemeenschappelijk, rustig
Staat nieuw / gerenoveerd
Domiciliëring nee
Toegang voor PBM nee
Roker rookvrij
Huisdieren nee
Muzikanten -